Binaire getallen en de Lightning Internet

Binaire getallen en de Lightning Internet

Heb je je ooit afgevraagd hoe het internet wordt georganiseerd? Voorstellen miljarden apparaten verzenden en ontvangen van informatie tussen elkaar. Of computers communiceren vanuit dezelfde kamer of aan de andere kant van de wereld lijkt niet uit te maken in termen van het vinden van elkaar.

Dus hoe alle apparaten met een internetverbinding met elkaar vinden binnen milliseconden van een aanvraag?

Als het gaat om de digitale wereld, is het binaire getal dat wordt gebruikt om logische wiskundige adressen te verstrekken. Maar binaire getallen werden geselecteerd omdat ze een ideaal numeriek systeem computers, in feite, is het binaire getal meest inefficiënte systeem http://binaireoptiesned.com/ omdat het beperkt is tot het gebruik van slechts twee cijfers – 0 en 1. Maar het toeval dat als het gaat om elektrische pulsen tussen 0 en 5 Volt we beperkt tot in en uit – en deze spanningen worden gemakkelijk omgezet in binaire 1 en binaire 0. Altijd in staat zijn om de eerste en tweede verdieping computers zeer snel te identificeren door alleen te kijken naar de eerste positie. Dit is een zeer snel en efficiënt proce.

Het maakt niet uit welke volgorde

Zo lijkt het bijna tegen de intuïtie om te zeggen dat miljarden apparaten vinden en snel verzenden van informatie tussen elkaar en efficiënt gebruik van de meest inefficiënte aantal systeem denkbaar. Maar we weten dat dit het geval is, omdat we gebruik maken en ervaar het internet elke dag.

De onuitgesproken held achter deze bliksem lokaliseren is het aanpakken van dat het internet aanstuurt. Het is schitterend opgebouwd in een hiërarchische structuur net als de manier waarop we beperken ons eigen woonplaats per land, staat, stad, straatnaam en huisnummer – het internet maakt gebruik van een ingenieus mechanisme genaamd maskeren met het oog op de groep alle informatie is hier te vinden van grote aantallen computers in een enkel statement .

Maskeren (of het netwerk maskers) werken door het identificeren van grote adres blokken die verder kan worden onderverdeeld in kleinere secties. Zeg bijvoorbeeld dat ik alle computers in de eerste verdieping van het gebouw toe te wijzen met een identificatienummer beginnend met ‘1’ en alle computers op de tweede verdieping met een identificatienummer beginnend met ‘2’. Het maakt niet uit welke volgorde van de nummers de vloer beheerders toegewezen aan elke computer in de vloer zouden we altijd in staat zijn om de eerste en tweede verdieping computers zeer snel te identificeren door alleen te kijken naar de eerste positie. Dit is een zeer snel en efficiënt proces.

​​Specifieke computer lokaliseren

Netwerkmaskers op het internet werken op dezelfde wijze. De macht is in de flexibiliteit. Men kan een zeer algemeen masker toewijzen – net als onze vorige eerste verdieping / tweede verdieping computer bijvoorbeeld – of meer specifiek masker om een ​​specifieke computer lokaliseren binnen een gebouw.

Dus de volgende keer dat u www.it-pathways.com (wink wink) zonder te weten of u toegang webservers dicht bij u of aan de andere kant van de wereld, neem een ​​moment om de hiërarchische schittering dat de binaire netwerk maskers zijn na te denken en hoe dit concept mogelijk gemaakt een snelweg met miljoenen gelijktijdige bezoekers overal ter wereld met alleen enen en nullen.