Is Binary Network Marketing uw beste alternatief?

Is Binary Network Marketing uw beste alternatief?

Er zijn verschillende benaderingen die een netwerk marketing bedrijf kan gebruiken als het gaat om werving en compensatie. Een dergelijke methode is binair netwerk marketing. In binaire multi level marketing, wordt het hele team gebouwd in sets van twee personen. Elke nieuwe persoon bij het bedrijf zal naar verwachting twee personen, die op hun beurt verplicht om twee personen elk en zo verder te werven werven.

Dit betekent dat uiteindelijk elke persoon: in het bedrijf twee distributieketen vaak aangeduid als de linker- en rechterbeen. De prestatie van elke distributeur twee benen is wat wordt dan gebruikt om te bepalen hoeveel ze betaald. Een brede klikt u op de link aanpak van de compensatie in een binaire netwerk marketing bedrijf is het maken van betaling op basis van het verkoopvolume van de zwakkere been.

Binaire netwerk marketing plan

Er zijn voor-en nadelen van binaire netwerk marketing plannen die u moet overwegen voordat u er een aan te sluiten.

Een voordeel is de frequentie van de beloning. Veel binaire netwerk bedrijven betalen commissies twee keer per maand of zelfs wekelijks. Op die manier kan men hun winsten snel te realiseren en als zij achten fit, ploegen het terug in het bedrijf nog voor de maand eindigt. Commissies worden vaak betaald op de prestaties van alle niveaus van de zwakkere been. De binaire netwerk marketing plan stimuleert ook de sponsoring persoon om te werken met de personen in zijn of haar down-lijn om het team te leiden naar betere prestaties.

Maar binaire netwerk marketing heeft zijn nadelen ook: Eén van de meest in het oog springende is wanneer één been ver de andere overtreffen in de verkoop van producten. Sinds betaling meestal worden gekoppeld aan de prestaties van de zwakkere been, kon je merkt dat je het genereren van een veel inkomsten voor het netwerk marketing bedrijf met behulp van uw sterker been, maar verdienen een schijntje terug als gevolg van de zwakke prestaties van je andere been.

Zwakke benen provisie is gebaseerd

Het is vanwege het demoraliserende karakter van dit soort scenario dat sommige binaire netwerk marketing plannen voor een ander standpunt hebben ingenomen en nu betalen een commissie niet op één maar op beide benen. Zelfs dan de voor zowel sterke als zwakke benen provisie is gebaseerd op de prestaties van het zwakke been.

Een ander ding om op te letten als het gaat om marketingplannen te netwerken is oplichting en organisaties die valse, misleidende informatie te verstrekken. Wees voorzichtig met plannen die onrealistisch zijn of niet lijken financiële zin te maken. Bijvoorbeeld, sommige binaire netwerken firma’s een belofte van enorme rendementen, zonder de noodzaak voor het werven van iedereen.

Anderen kunnen beloven om uw down lijn te bouwen op uw rekening. Hoewel dit klinkt misschien erg verleidelijk tegen de nominale waarde, is het onwaarschijnlijk dat het bedrijf tijd en geld zal besteden aan een kwaliteit naar beneden lijn voor u op te bouwen en nog steeds komen en u betaalt voor het werk dat je naar beneden lijn. Je bent beter af te bouwen en beheren van uw eigen lijn naar beneden terwijl je een betere controle en kennis van de mensen in je team te hebben.